Get Adobe Flash player

Σχολική περιφέρεια 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

 

Σχολική περιφέρεια 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας
   
Α

Αγγέλλου Γάτσου - Αφών Λάππα- Αγίου Αθανασίου-

Αντωνίου Μίγγα (πλην των αριθμών 4 έως 14 και 5 έως 7) -

Αφών Σεφερτζή

Β Βαϊνανίδη - Βερμίου - Βασιλέως Κων/νου (με τις παρόδους της)
Γ

Γεωργίου Θέμελη με τις παρόδους -Γαρέφη - Γρηγορίου Λόγγου (αναλογικά) -

Γεωργίου Ρούσου - Γεωργίου Γκούγκουρα

Δ,Ε,Ζ,Η  
Θ Θ. Γ. Λαναρά - Θάλειας Σαμαρά
Ι  
Κ

Καραϊσκάκη - Κολοκοτρώνη - Κατσουλάκη (πλην Α΄ Παρόδου και των αριθμών 1,2,3,4,5,6) -

Κασομούλη - Καραβαγγέλη - Κρομυδούσα - Κων/νου Βλάχου 

Λ Λεοφώρος Ανοίξεως ή Γεωργίου Γεννηματά
Μ Μακρυγιάννη - Μακεδονίας - Μακεδονικού Αγώνα
Ν.Ξ  
Ο Ολυμπίου Γεωργάκημε τις παρόδους της
Π

Παπαφλέσσα -  Πλαταρίδη - Πλατεία Αλωνίων με τις παρόδους της - Πλήκα -

Παναγίας 1 έως 9 - Πένη Τούση

Ρ  
Σ Σταύρου Χωνού και Πάροδος Σταύρου Χωνού
Τ,Υ  
Φ Φαρμάκη
25ης Μαρτίου
Χ Χατζητρύφωνος Τρύφωνος - Χριστοδούλου Ματθαίου
Ψ,Ω  

 

Βαθμολογία Α΄ τριμήνου

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου στις 13:20 θα δοθούν από το σχολείο μας, οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών /τριών του Α΄  τριμήνου. Για τους/τις μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων, που δεν προβλέπεται γραπτή βαθμολογία, η ενημέρωση θα είναι προφορική.Σας παρακαλούμε να παραβρεθείτε την παραπάνω ημερομηνία και ώρα στο σχολείο μ ας για να παραλάβετε τους ελέγχουν των παιδιών σας και να ενημερωθείτε για την πρόοδο τους.

Νάουσα 12-12-2014

Η Διευθύντρια του σχολείου Χαρίση Αντωνία

 

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

 

 

Αγαπητοί μας συμμαθητές και γονείς

 Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το ΠΑΖΑΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ με τίτλο «Τίποτε δεν πάει χαμένο» στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του σχολείου μας. Εμείς οι μαθητές της  Δ1 τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη γυμνάστρια του σχολείου μας κ. Μπακαλιού Αικατερίνη, παρακαλούμε όλους εσάς να βοηθήσετε με κάθε δυνατό τρόπο στη δράση αυτή. Για φέτος αποφασίσαμε, στο παζάρι μας να διατίθενται μόνο βιβλία και παιχνίδια. Γι? αυτό σας καλούμε, όσοι από εσάς θέλετε να διαθέσετε τα παραπάνω χρησιμοποιημένα αντικείμενα που τυχόν έχετε, να τα φέρετε στο σχολείο μας το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014. Η δράση αυτή έχει πάντα σκοπό τη διάθεση του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί σε άλλες δραστηριότητες του σχολείου για το καλό των συμμαθητών μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συνεχή υποστήριξή σας

 

 

 

Οι μαθητές                Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός        Η δ/ντρια του σχολείου

της Δ1 τάξης              Μπακαλιού Ακατερίνη               Χαρίση Αντωνία.

 

 

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Αγαπητοί μας μαθητές και γονείς,

Με μεγάλη επιτυχία, διοργανώσαμε την προηγούμενη σχολική χρονιά το 1ο χρησιμοποιημένων αντικειμένων με θέμα « Τίποτα δεν πάει χαμένο». Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν  από την εκδήλωση αυτή, έγινε η εκδρομή στη Βεργίνα στην οποία συμμετείχαν οι Δ, Ε και ΣΤ τάξεις. Το σχολείο μας αποφάσισε να επαναλάβει και φέτος τη δράση αυτή, γι? αυτό ζητάμε τη στήριξη και
τη βοήθειά σας.

Περισσότερα...Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Πρόσκληση σε εκδήλωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Π.Ε. Σας προσκαλούν στην ενημερωτική παιδαγωγική συνάντηση με θέμα:

 «Επιθετικότητα στο χώρο του σχολείου»

που θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, ώρα 18:00-20:00 στο χώρο του σχολείου. Η συνάντηση έχει σκοπό της την ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών  για το ρόλο του σχολείου, της οικογένειας και των υπηρεσιών σε θέματα σχολικού εκφοβισμού και ενδοσχολικής βίας, καθώς και την προώθηση της συνεργασίας τους για την αποτελεσματική διαχείριση και πρόληψη των κρουσμάτων.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Λειτουργία Σχολής Γονέων

goneisΟι «Σχολές Γονέων» αποτελούν ένα σχετικά νέο θεσμό που σκοπεύει στην υποστήριξη γονέων και οικογένειας των μαθητών των τριών πρώτων βαθμίδων εκπαίδευσης (Δημοτικό έως Λύκειο). Η κάλυψη που προσφέρουν είναι Πανελλαδική και η «φοίτηση» δωρεάν. Κύριος στόχος τους είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των γονέων μέσα από την εμπειρία, καθώς και η στήριξή τους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Στο πλαίσιο αυτό ιδρύθηκε και λειτουργεί  από τις 29-2-2012 έως 9-5-2012 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας «Σχολή Γονέων». Η λειτουργία της Σχολής υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ).Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Το πρόγραμμα που παρέχεται είναι διάρκειας 25 ωρών και αφορά τα «Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια».

Ημερίδα: Προβλήματα κατά τη χρήση του Διαδικτύου από τους μαθητές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

internetΟ Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο 2ης Π.Ε. Ημαθίας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική παιδαγωγική συνάντηση με θέμα:
«Προβλήματα κατά τη χρήση του Διαδικτύου από τους μαθητές: ο ρόλος των γονέων και των εκπαιδευτικών»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, ώρα 18:00-20:00 στο χώρο του σχολείου με σκοπό την ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών για το ρόλο του σχολείου, της οικογένειας και των υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν στους κινδύνους του διαδικτύου και την προστασία των παιδιών.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

bazaarΤο 9ο δημοτικό Σχολείο Νάουσας θα πραγματοποιήσει στους χώρους του ΠΑΖΑΡΙ με πρώην αγαπημένα ρούχα και αντικείμενα, γιατί στη σημερινή δύσκολη συγκυρία δεν πρέπει «Τίποτα να Πάει Χαμένο». Στο ΠΑΖΑΡΙ μας θα βρείτε βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά αντικείμενα, παιχνίδια και πολλά άλλα είδη που τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τα έσοδα από αυτά να στηρίξουν τις διάφορες δράσεις των μαθητών μας.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του:


Τετάρτη: 12-12-2012, 12 - 4 μ.μ
Πέμπτη: 13-12-2012, 12 - 8 μ.μ.
Παρασκευή: 14-12-2012, 12 - 4 μ.μ.