ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ERASMUS+ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας η τελική διάχυση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου Erasmus+ ΚΑ122 που συμμετείχε το σχολείο μας με τίτλο: «Το νόημα του σχολείου είναι η ενσωμάτωση, η μάθηση, η εκπαίδευση και η διατήρηση», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς».

Στο Σχέδιο Erasmus+ συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κκ. Αντωνιάδου Μαλαματή, Γιοβανοπούλου Αφροδίτη, Ιτσκάρα Ερασμία, Κουγιουμτζόγλου Μάρθα, Μπαμίχα Αικατερίνη και Φωτεινή Πάντσιου.

Το πρώτο Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία από τις 3-8 Ιουλίου 2023 και είχε τον τίτλο: “Κοινωνική και Συναισθηματική Μάθηση (Κ.Σ.Μ.) για Επιτυχημένα Σχολεία”. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κκ. Αντωνιάδου Μαλαματή, Ιτσκάρα Ερασμία, Κουγιουμτζόγλου Μάρθα και Πάντσιου Φωτεινή.

Το δεύτερο Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη στην Ισπανία από τις 3-8 Ιουλίου 2023 και είχε τον τίτλο: “Ενσωματώνοντας Δημιουργικότητα και Καινοτομία στη Διδασκαλία”. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κκ. Γιοβανοπούλου Αφροδίτη και Μπαμίχα Αικατερίνη.

Το τρίτο Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Ρέικιαβικ στην Ισλανδία από τις 23-29 Ιουλίου 2023 και είχε τον τίτλο: “Πιο “Πράσινα” Σχολεία για Ένα Βιώσιμο Μέλλον. Εκπαίδευση για την Κλιματική Αλλαγή.” Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κκ. Αντωνιάδου Μαλαματή και Κουγιουμτζόγλου Μάρθα.

Τέλος, το τέταρτο Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα στην Ιταλία από τις 21-26 Αυγούστου 2023 και είχε τον τίτλο: “Η Συνεργατική Τάξη:΅Εκπαιδευτικοί ως Προπονητές, Τάξεις ως Ομάδες”. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κκ. Γιοβανοπούλου Αφροδίτη και Μπαμίχα Αικατερίνη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, καθώς και τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση της αίθουσας.