8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το σχολείο μας οργάνωσε και υλοποίησε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Οι ανωτέρω δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις (π.χ. τρέξιμο, περπάτημα, σχοινάκι, χορός, εκδηλώσεις αναφοράς/ιστορικής αναδρομής κ.ά.) υλοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας καθώς και των εκπαιδευτικών τους.

Η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και η σύνδεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποτελούν τους υπό έμφαση στόχους του εν λόγω εορτασμού.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν καθώς και τους εκπαιδευτικούς και την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κα Μπιτέρνα Ευανθία για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου για την πρόληψη και αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV-2.

 

PENTAX DIGITAL CAMERA
PENTAX DIGITAL CAMERA
PENTAX DIGITAL CAMERA
PENTAX DIGITAL CAMERA
PENTAX DIGITAL CAMERA
PENTAX DIGITAL CAMERA